De Heer D66 even statenlid

GEMEENTE WOENSDRECHT - Fractieleider Thierry de Heer van D66 in Woensdrecht gaat tijdelijk aan de slag als provinciaal statenlid Noord-Brabant.

De voorman van D66 Woensdrecht wordt vrijdag 11 juni geïnstalleerd als provinciaal statenlid. Hij vervangt voor een periode van zestien weken Janneke van Kessel die met zwangerschapsverlof gaat.

Thierry de Heer vertelt: "Het is heel bijzonder dat ik dit vier maanden mag gaan doen, ik heb er echt heel veel zin in en ga dit combineren met mijn werk als fractievoorzitter in Woensdrecht. Dit is intern al een hele tijd bekend, daarom draai ik ook al maanden mee met de Brabantse D66 fractie. Zo heb ik mezelf goed kunnen voorbereiden."

Thierry de Heer gaat zich als statenlid bezighouden met landbouw, voedsel, natuur, milieu en water. "Ook al is het 'maar' voor zestien weken, is het in mijn ogen goed dat West-Brabant op deze terreinen beter vertegenwoordigd wordt in Provinciale Staten. Het is goed de verbindingen tussen Den Bosch en West-Brabant te versterken."