Afbeelding

Nominatie voor Advies Awards

HOOGERHEIDE - Assurantiekantoor Goossens in Hoogerheide is genomineerd voor de landelijke Advies Awards. Dit is een verkiezing van excellente advieskantoren die het adviesvak een positieve boost geven en een inspirerend voorbeeld zijn voor vakgenoten. Kantoren kunnen alleen genomineerd worden door anderen en zich niet zelf opgeven.

De 'verkiezing beste advieskantoor' kent verschillende onderdelen en beslaat een half jaar. Genomineerde kantoren moeten zich aan de jury presenteren. De jury kiest per provincie een winnaar en een landelijke top 6.
Het team van Goossens is met hun advieskantoor verkozen tot een van drie beste financieel dienstverleners in Noord-Brabant. De jury kiest een landelijke top 3, die het in een denderende finale tegen elkaar opnemen. Het publiek bestaande uit collega-kantoren, verzekeraars, brancheorganisaties en toeleveranciers kiest de uiteindelijke landelijke winnaar van de Advies Award.
Bij de jury zijn voor de editie in 2021 maar liefst 110 voorbeelden van excellente kantoren met de A(dvies)-factor aangedragen. Natasja en Fausto Goossens, van het familiebedrijf dat al sinds 1943 in Hoogerheide is gevestigd, zijn met hun team trots op de verrassende nominatie voor de Advies Awards die door anderen is gedaan.

Tot 10 juni 2021 kan er op het favoriete advieskantoor gestemd worden via:
https://adviesawards.nl