Het ruime pand aan het Ouwe Raedthuysplein waar De Nijs-Daalmans is gevestigd.
Het ruime pand aan het Ouwe Raedthuysplein waar De Nijs-Daalmans is gevestigd. Foto: Dennis van Loenhout

De Nijs versterkt Daalmans Advies

HOOGERHEIDE – Op 1 april verhuisde Daalmans Advies van de Raadhuisstraat naar het Ouwe Raedthuysplein. Al een paar maanden eerder kreeg Frits Daalmans versterking van Felix de Nijs. In De Nijs-Daalmans is Hoogerheide een ervaren en toekomstbestendige administratieve en fiscale dienstverlener rijker.

Eigenlijk zijn Frits Daalmans en zijn advieskantoor niet meer weg te denken uit Hoogerheide. Al sinds jaren zit hij in het vak dat hij sinds 1994 als zelfstandig adviseur uitvoert voor bedrijven en particuliere klanten. “Ik heb de leeftijd bereikt om het wat rustiger aan te gaan doen”, zegt hij, “maar dit vak blijkt een soort verslaving te zijn. Ik vind het nog te leuk, dus ik wil nog niet meteen stoppen. Maar ik wil me wel voorbereiden op de toekomst, daarom zocht ik iemand waar ik mijn klanten aan kan toevertrouwen, en die het bedrijf in de toekomst kan voortzetten op de manier waarop klanten dat gewend zijn. Die persoon vond ik in Felix de Nijs. Sinds 1 november vormen we een team, en is Daalmans Advies overgegaan in De Nijs-Daalmans.”


Oplossen

Felix de Nijs was gedurende 30 jaar actief als administratief en fiscaal dienstverlener in Halsteren en zette daarna zijn praktijk voort in Roosendaal. Met Frits Daalmans is hij het roerend eens over de mooie kanten van het vak: “Wij vinden dat je moet doen waar je goed in bent. Onze kracht is het beheren van financiële administraties, loonadministraties, in het verzorgen van aangiftes voor de inkomstenbelasting, de vennootschapsbelasting, loonbelasting- en BTW aangiftes. Dat gaat veel verder dan 'saaie kost'. Vaak ben je bezig met het oplossen van problemen die voor mensen heel ingrijpend kunnen zijn. Als je een oplossing kunt bieden dan beteken je wat voor die mensen. Dat is wat dit vak mooi maakt.”


Toekomst

In het voormalige Rabobankgebouw aan het Ouwe Raedthuysplein is De Nijs-Daalmans klaar voor de toekomst. “We hebben hier de ruimte”, zegt Frits Daalmans, “en we zijn goed bereikbaar voor onze klanten."

Voorlopig werkt Frits nog door. "Ik heb er nog steeds plezier in. Maar als ik een stapje terugdoe, dan is het goed om te weten dat mijn klanten bij Felix in goede handen zijn.”


"Je moet doen waar je goed in bent "


Administratiekantoor De Nijs-Daalmans
Ouwe Raedthuysplein 24
4631VX Hoogerheide
T: 0164-613162
E: info@denijsbv.nl