Afbeelding
Foto:

Met trots Kwaremont Koerse Kaffee bij Eetcafé Boulevard

OSSENDRECHT - Als echte wielerliefhebbers, stellen wij graag 2 mooie bieren voor van Brouwerij de Brabandere uit Bavikhove (België). Vanaf de eerste slok, waren we fan van deze bieren. Een blonde en een rode: KWAREMONT, met liefde gebrouwen voor elke fietser.

Kwaremont is het bier van kopmannen en kopvrouwen, de beloning na elke rit. Bij elke klassieker of veldrit, kan je niet om de sponsoring heen. Kwaremont blond fris getapt is dan net als de befaamde kuitenbijter uit de Vlaamse Ardennen karaktervol en pittig gekruid. Het is een volmout bier dat zorgt voor een flinke dosis vloeibare suikers na een stevige inspanning. Een uitgesproken dorstlessende afdronk… met een stijgingspercentage van 6,6%. Maar eerlijk gezegd al ben je geen fietsliefhebber, een Kwaremont smaakt altijd. Heerlijk te combineren met een visgerecht of de Procureur op Peter’s wijze.

Maar bent u ook klaar voor RED? Hou je van een intrigerend bier? Dan is RED zeker iets voor jou. Een bier voor de durvers. Volmondig en krachtig, zonder de aangename smaak van krieken te vergeten. Een krachtig, echt diep rood fruitbier. Giet vlot binnen, je bent gewaarschuwd, met een gevaarlijk alcoholpercentage van 8,5 %. GISTING: Een blend van hoge gisting en foederbier. Foederbier rijpt 24 maanden in imposante eiken foeders. Dit bier wordt gebruikt als blendbier om andere bieren frisse zachtzure smaken en aroma's te geven. RED smaakt heerlijk bij het eigenbereid stoofvlees of de malse biefstuk met pepersaus. Kom proeven en ontvang 1 van onze speciale gadgets.
Peter en Arianne,
Eetcafé Boulevard in Ossendrecht.

Afbeelding