Jonge mantelzorger centraal

REGIO - Van 1 tot en met 7 juni is het de Week van de Jonge Mantelzorger. het Steunpunt Mantelzorg Brabantse Wal organiseert voor die week verschillende activiteiten.

Zo is er een webinar voor professionals, een activiteit voor de jongste groep mantelzorgers en één voor de oudere jeugd.

Woensdag 2 juni is er een workshop taartjes versieren op locatie Rembrandtstraat 52A in Bergen op Zoom voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar. Zaterdag 5 juni kunnen mantelzorgers vanaf 13 jaar komen mountainbiken op het parcours nabij het ZuidWestHoek College in Ossendrecht. Er wordt een clinic gegeven van 13.30 tot 16.00 uur.

De webinar op 1 juni van 16.00 tot 17.00 uur voor professionals gaat over herkennen van jonge mantelzorgers en ondersteuningsmogelijkheden. Dit wordt interactief vormgegeven samen met jonge mantelzorgers.

Het Steunpunt Mantelzorg Brabantse Wal is bereikbaar via telefoon 0164-672049 en via e-mail: info@mantelzorgboz.nl. Vooraf aanmelden voor de activiteiten is verplicht. Op www.mantelzorgbrabantsewal.nl staat meer informatie.