Afbeelding
Foto:

50 jaar tennisplezier in Hoogerheide

Tennisvereniging Mattemburg is in 1971 opgericht en zit al 50 jaar op de Sportlaan te Hoogerheide. Het is een bloeiende vereniging met meer dan 250 leden. We hebben 6 gravelbanen ter beschikking. In het najaar worden er 4 banen volledig gerenoveerd naar all weather banen zodat we het hele jaar door kunnen tennissen en 2 gravelbanen blijven behouden.

De tennisvereniging heeft een warm clubhuis. Een kruising tussen een woonkamer en café is misschien wel de beste omschrijving. In dit clubhuis kunnen leden en niet-leden, want iedereen is welkom, wat eten, drinken en napraten. Het clubhuis wordt uitgebaat door de Sterrenclub.

We organiseren met elkaar diverse activiteiten, hierbij kunt u denken aan instuifochtenden, donderdagavond tennis app. avond, een eigen zondag damescompetitie, familietoernooi, clubkampioenschappen, open toernooi, en diverse jeugdactiviteiten.

Lid zijn betekent ook samenzijn. De tennisvereniging draait volledig op vrijwilligers, de leden steken er op vrijwillige basis veel energie in. De leden onderhouden het park en de tennisbanen zelf en pimpen waar nodig het clubhuis op.


Jubileumactiviteiten

Om het 50-jarig jubileum van Tennisvereniging Mattemburgh te vieren worden diverse leuke activiteiten georganiseerd in 2021. De voorbereidingen zijn in volle gang, de jubileumcommissie en het bestuur werken samen om dit allemaal te realiseren. Samenwerken en samen zijn is een belangrijk onderdeel binnen de tennisvereniging.


Openingstoernooi

We starten op zaterdag 29 mei met een jubileum openingstoernooi voor leden. Natuurlijk allemaal binnen de huidig geldende richtlijnen. Hopelijk kunnen we in de zomer nog een oud-leden dag organiseren. Op zaterdag 25 september zal een grootschalig jubileum feest worden georganiseerd voor alle leden van Tennisvereniging Mattemburgh. Ook voor de jeugd staan er allerlei leuke activiteiten op het programma.


Kennismaken

Wil je nader kennismaken met de club? Meld je dan aan voor de gratis tennisles of kijk op tvmattemburgh.nl of volg de tennisvereniging op Facebook of Instagram. Je kunt ook altijd contact met ons opnemen via secretaris@tvmattemburgh.nl of tel:+06 36532462



Wij feliciteren Tennisvereniging Mattemburgh met hun 50-jarig jubileum:

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding