Afbeelding
Foto: Dennis van Loenhout

Voetbaldag voor jeugd bij VVC ‘68

HALSTEREN – Jonge voetballertjes kijken op tegen selectiespelers, en volwassen voetballers worden blij van jeugdspelers die zich verliezen in hun enthousiasme. Daarom worden de krachten van jeugd en selectie gebundeld in een voetbalfestijn bij VVC ’68, op zaterdag 5 juni.

Met een spectaculair EK Voetbal in aantocht, en clubs die altijd talentvolle jeugdspelers kunnen gebruiken nam de KNVB het initiatief voor de Oranjefestivals: actieve voetbaldagen vol mooie, interessante oefeningen die jeugdspelers ervan overtuigt dat er maar één sport de leukste is: voetbal. En zeker als je lid wordt van VVC ’68.

Centrale verdediger Jeroen Augustijn van de VVC-selectie verheugt zich op 5 juni. Hij legt uit wat de eigen – en aankomende – jeugdspelers te wachten staat: “Alle kinderen van 4 tot 12 jaar die zin hebben in een leuke voetbaldag mogen zich aanmelden. Leden van VVC zijn natuurlijk welkom, maar kinderen die geen lid zijn ook. We hopen dat die op het einde van de dag zo enthousiast zijn dat ze ook VVC-er worden!”


Vrolijk

De kinderen die zich aanmelden worden verdeeld in groepen, die onder deskundige leiding van de selectiespelers van VVC '68 een serie mooie oefeningen gaan afwerken. "We willen die kinderen een leuke dag bezorgen”, zegt Augustijn. "Kinderen zijn altijd razend enthousiast, ik word er altijd vrolijk van. Een onvergetelijke dag op het voetbalveld kan zomaar leiden tot een heel leven vol plezier in het mooiste spel ter wereld. Bovendien hebben wij als selectie al lange tijd niet meer kunnen spelen door de coronacrisis, dus misschien worden we wel van het veld gespeeld door de jeugd. Wij hebben er zin in, we hopen dat de kinderen dat ook hebben!” Aanmelden kan tot 31 mei via www.knvb.nl/alsoranje (VVC'68)

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding