Ierse dans in het CKB
Ierse dans in het CKB Foto: CKB

Jong ontmoet oud in het CKB

BERGEN OP ZOOM - REGIO - Dans, Muziek, Theater, Beeldend: jong en oud ontmoeten elkaar hiervoor in het CKB. Ze genieten van hun les en delen regelmatig het podium.

Zo ook Kirsten, die naast pianoles Ierse dans volgt. Ze maakte deel uit van een rij ritmisch tappende kinderen en volwassenen op het Maagdpodium en kijkt al uit naar de volgende CKB dansshow. Kirsten: "We bereiden ons nu voor op een nieuwe dansscène en bij elke show maken ze een jurk voor je. Ook doe ik Ierse danswedstrijden met deelnemers uit heel Europa, in Antwerpen heb ik drie keer gewonnen!”

Saskia en Pieter besloten als moeder en zoon samen de duoles gitaar te delen bij het CKB. Pieter: "Dat is heel gezellig: je kunt samen thuis oefenen, elkaar helpen en samen optreden. Het liefst speel ik rock. Mijn moeder en ik houden gelukkig allebei van Jimi Hendrikx en hedendaagse nummers.”

Jong ontmoet oud zie je ook bij CKB in de MIX, waar leeftijden en verschillende afdelingen mixen tot een verrassende voorstelling. En als je als cursist piepjong bent (peuter) dan mag je gezellig samen dansen of muziek maken met een (groot)ouder. Het CKB heeft nog veel meer cursussen en activiteiten voor jong en oud. Kijk voor meer info en gratis proefles op www.ckboz.nl