Afbeelding
Foto: J. Vermue

Uitbreiding jeu-de-boules


achter 't Blickvelt

WOENSDRECHT - Actief en gezond in het natuurrijke centrum van Woensdrecht. Het werk is begonnen aan drie professionele wedstrijd jeu-de-boulesbanen! Voor wie lichaam en geest eens wat “losjes” wil houden, is hier de gelegenheid voor achter ’t Blickvelt.

Daar wordt momenteel één jeu-de-boulesbaan uitgebreid naar drie banen. KBO Hoogerheide/Woensdrecht werkt mee en spoort leden aan om deze (gratis) buitenactiviteit serieus te nemen. Jeu-de-boulesbanen in de natuur: De banen zijn modern van opzet, compleet met bankjes, looppaden en schuilhut. De fruitbomen (Malus Balerina) geven een heerlijke en frisse entourage. Daarnaast ligt het geheel tegen de Blickvelt hoogstam boomgaard. Ruimte voor “frisse” natuurrijke gezelligheid aldus!


Jeu-de-boules

Zoals men in Frankrijk jeu-de-boules speelt op campings, straatjes, grasvelden en pleinen, zijn ook hier de regels eenvoudig. Juist dat siert deze activiteit. Deze sport is simpel te beoefenen. De heer Vermue: "We houden competitiespel in het vooruitzicht. Sociaal: Iedereen uit Woensdrecht, Hoogerheide en wijde omgeving is welkom! Bijvoorbeeld ook bewoners van ’t Blickvelt en van verzorgingstehuizen.


Welkom

De inkom is gratis en tevens met rollators en rolstoelen toegankelijk. Er kan gebruik worden gemaakt van Dorpspunt café-restaurant ’t Blickvelt voor een versnapering. We spelen standaard op maandagen en woensdagen van 14:00 tot 16:00 uur. Kom gerust meedoen en/of neem contact op bij vragen: 0164-620283."