Afbeelding
Foto:

Help mijn man Sam is klusser!

OSSENDRECHT - 'Help mijn man is klusser!' dacht Michelle Kerkhof-Heyndrickx uit Ossendrecht. Zo meldde ze dus haar man Sam aan bij dit tv-programma, gepresenteerd door John Williams. In Januari vonden de opnames plaats.

Sam was al geruime tijd bezig met de verbouwing van hun huis en het schoot maar niet op. Michelle bleek zwanger te zijn na een moeilijke tijd, dus moest er vaart achter gezet worden.

“Sam had nog 9 maanden de tijd, dus bleef hij het maar vaak uitstellen. Ik ga er morgen wel mee verder. Eind volgende week ga ik daar mee verder. Het schoot maar niet op of hij was overal tegelijk bezig. Van boven tot beneden. Ik werd er best ongeduldig van, dus heb hem gezegd dat ik hulp zou inschakelen. Families waren er ook om te helpen, maar als er de ene dag hard werd gewerkt ging Sam de andere dag weer niksen. Zo schreef ik hem dus in voor het programma”, aldus Michelle.


Planning

Samen met de werkgever van Sam werd zijn nodige cursus geschrapt vanwege corona, zodat hij thuis zou zijn. Toen stond dus ineens John Williams met de hele cameraploeg voor zijn deur en zei Michelle dat het nu maar eens af moest. Dus werd er een planning gemaakt en met de hulptroepen werd het uiteindelijk een mooi resultaat. De babykamer was op tijd af, want op 31 maart werd hun dochter Elodie geboren. Michelle is zeer trots op haar man Sam! Dit programma was deze week te zien op tv en voor wie het gemist heeft: kijk op Videoland!

Sam aan het klussen.
Afbeelding
Afbeelding