Marijke Suijkerbuijk in haar nieuwe bedrijfsruimte aan Kruisakkers 2-8.
Marijke Suijkerbuijk in haar nieuwe bedrijfsruimte aan Kruisakkers 2-8. Foto: Bep Tielemans

Nieuw concept MS Raambekleding

BERGEN OP ZOOM - Blij is Marijke Suijkerbuijk en heel erg tevreden met haar nieuwe locatie voor MS Raambekleding. Na 32 jaar met een zaak in de Huijbergesestraat te zijn gevestigd, is onderneemster Marijke Suijkerbuijk verhuisd naar bedrijvencentrum De Punt aan Kruisakkers 2 in Bergen op Zoom.

In een sfeervolle ruimte op nummer 8 biedt Marijke haar vertrouwde kwaliteitscollectie in raam- en wandbekleding aan. Van EasyClick raamdecoratie, houten en aluminium jaloezieën en rolgordijnen tot en met wandbekleding in de prachtigste decors voor elk interieur. Dit alles is te bekijken op afspraak.

Een van de veelgevraagde artikelen die MS Raambekleding levert is het EasyClick systeem. "Ideaal voor draai- en kiepramen, keurig te bevestigen zonder boren of schroeven", legt Marijke Suijkerbuijk uit. "Graag komen wij op afspraak aan huis langs voor het (gratis) inmeten en monteren. Op deze manier kunnen we mensen 'ontzorgen' en voorzien van persoonlijk advies."


Vrolijk

In de gevarieerde collectie raambekleding ontbreken ook houten jaloezieën in warme tinten, rolgordijnen in vele uitvoeringen, duo-rolgordijnen en verduisteringsgordijnen niet. Voeg daarbij een kleurrijke collectie inbetween gordijnen in smaakvolle én uiterst vrolijke motieven. Zo toont Marijke een verrassend dessin met potloden, zeer geschikt voor een speelruimte voor kinderen.

Ook in overgordijnen biedt MS Raambekleding voor ieder wat wils. Onder andere van de kwaliteitsmerken Egger en Silvera maar ook van Apert. In het oog springt een dessin met leesboeken waarvan ook een kussen leverbaar is. Dat geldt op het gebied van wandbekleding voor het merk Kek Amsterdam. Marijke laat een kussen en stalenboek zien met uiteenlopende prachtige decors, geschikt voor elk interieur.

Kortom: MS Raambekleding heeft veel moois in huis op de nieuwe locatie aan Kruisakkers 2-8 in Bergen op Zoom. Bel of mail voor een afspraak: telefoon 06-13630178 / 0164-236670, e-mail: info@ms-wandbekleding.nl