Afbeelding
Foto:

Nuijten trots op nieuwbouw

HOOGERHEIDE – Maandenlang is er keihard gewerkt, maar nu staan alle puntjes op de i en is het nieuwe pand van Loodgieters- en Installatiebedrijf Nuijten volledig operationeel. Eigenaar Cristian Nuijten is bijzonder trots.
“Het was een strakke planning”, zegt Cristian Nuijten, “maar het is allemaal gelukt. Met ons hele team hebben we in twee dagen de hele inboedel van ons oude pand aan de Buitendreef verhuisd naar de Postweg. En zoals altijd bij verhuizingen was dat véél meer werk dan we dachten. Maar nu is ons magazijn dan ook meteen opgeruimd, geordend en klaar voor een nieuw tijdperk waarop we ons allemaal enorm verheugen!”

Vanaf 1 mei werkt Loodgieters- en Installatiebedrijf Nuijten vanuit de Postweg. “Heel fijn dat we die opleverdatum hebben gehaald”, zegt Cristian. “Natuurlijk moesten er nog wat lampen worden opgehangen, computers worden aangesloten en plintjes gezet, maar voor onze klanten is de overgang naadloos verlopen. Het is allemaal even wennen, maar als ik om me heen kijk kan ik niet anders dan denken dat het precies zo is geworden als ik had gehoopt.”


Energieneutraal

Een ruimere - en volledig energieneutrale - loods, betere opslagmogelijkheden, meer voorraad, meer parkeerruimte voor de bedrijfswagens en vooral een "levende showroom” waarin verschillende warmtepompen en diverse soorten zonnepanelen kunnen worden gedemonstreerd zodat klanten de allerbeste keuze kunnen maken. Voor Loodgieters- en Installatiebedrijf Nuijten ziet de toekomst er heel mooi uit. "Het nieuwe pand was nodig omdat we op de Buitendreef volledig uit ons jasje waren gegroeid, maar we hebben het ook altijd gezien als een verjaardagscadeau, omdat we dit jaar 40 jaar bestaan. We zijn onze klanten en alle bedrijven die hebben geholpen bij de realisatie van dit pand heel dankbaar. Een officiële opening waarbij we ons jubileum kunnen vieren met onze klanten volgt nog, zodra de coronamaatregelen het toelaten. Wij kijken er naar uit!”