Afbeelding
Foto:

Wandeling en picknick geslaagd

HOOGERHEIDE - Wouter Troost van Anytime Fitness in Hoogerheide organiseerde zondagochtend een ochtendwandeling door het mooie Brabantse Landschap. In januari nam Wouter de sportschool over maar kon hier helaas nog niet veel mee doen vanwege de coronamaatregelen.

Gelukkig kan hij sinds de versoepelingen weer buitenactiviteiten laten plaatsvinden. Samen met medewerksters Esma en Christa werd een mooie route bedacht voor deze wandeling. Het weer was ook zeer mooi en er werd met ongeveer 30 personen van jong tot oud gewandeld.

Na deze wandeling was er een lentepicknick georganiseerd door Eline de Lange van CentrumFit. Hiervoor konden mensen een menu bestellen bij vier lokale ondernemers uit Hoogerheide namelijk De Pastorij, Het Raedthuys, El Sueno en Kwalitaria. Deze menu's konden op de zondag opgehaald worden. Zo werden er dus niet alleen gewandeld maar ook lekker gegeten.

Zowel Anytime Fitness als CentrumFit denken erover na om dit jaarlijks of vaker terug te laten komen en kijken terug op een geslaagde dag.

Afbeelding
Afbeelding