Onder andere de bananengondel is toegevoegd aan het assortiment bij Eetcafé Boulevard.
Onder andere de bananengondel is toegevoegd aan het assortiment bij Eetcafé Boulevard. Foto:

Heerlijke Abbie's ijscoupes bij Eetcafé Boulevard

OSSENDRECHT - Vanaf nu verkrijgbaar bij Eetcafé Boulevard Ossendrecht: ijscoupes met ijs van Abbie’s IJsbus!

Ongeveer twee jaar geleden kwamen Abbie en Marianne bij ons eten, na een aantal keren raakten we gezellig aan de praat. Ze vertelden vol liefde over hun eigengemaakt ijs en onze gezamenlijke passie Bonaire. Vorig jaar toen we ze rond zagen rijden met de ijsbus en als ijsliefhebbers zelf geproefd te hebben, ontstond het idee om onze coupes te gaan vullen met Abbie’s ijs. Heerlijk ijs wat ze zelf ambachtelijk maken. Vol van smaak!

Omdat vorig jaar de tijd te kort was om het realiseren, gaan we nu gelijk met de opening van de terrassen van start. Op advies van Abbie en Marianne hebben wij een aantal ijscoupes toegevoegd aan ons assortiment, zoals de bananengondel, hazelnootcoupe en voor de kinderen Maja de Bij. Onze hardlopers zoals de coupe karamel, coupe advocaat en sorbet blijven op de kaart. Je kan kiezen uit een kleine coupe voor de lekkere trek of een grote voor de echte ijsliefhebber. Voor de gasten met een lactose-allergie, hebben we 2 smaken sorbetijs in ons assortiment: Mango en Framboos.

Kom zeker langs om Abbie’s ijs te proeven in de speciaal opgemaakte coupes. Heb je na het eten van een hoofdgerecht, nog net even lekkere trek, bestel dan een kleine coupe.

Tot snel! Kom het heerlijke ijs proeven!

Peter en Arianne, Eetcafé Boulevard Ossendrecht, 0164-672316