Afbeelding
Foto:

'De Lente Picknick' nieuw in gemeente Woensdrecht

HOOGERHEIDE - De lente is begonnen en het mooie weer nodigt uit om te gaan picknicken. Daarom organiseren vier horecaondernemers in de gemeente Woensdrecht “De Lente Picknick” op zondag 2 mei. Dit in samenwerking met EXCLUSIEF centrumFIT en Anytime Fitness.

Een nieuw initiatief in Hoogerheide om weer een positieve impuls te geven in deze moeilijke tijd. Een leuke dag waarbij je bij de vier deelnemende horeca ondernemers een speciaal samengestelde picknickmaaltijd kunt bestellen. Er is een menu voor volwassenen à 15 euro en een kindermenu voor 8 euro. Het picknick menu kunt u bij de volgende horeca ondernemers bestellen: Het Raedthuys, Bij de Pastorij, Kwalitaria en El Sueno.


Bestellen

Je kunt bestellen tot uiterlijk 30 april en je bestelling is af te halen op zondag 2 mei bij de horecaondernemer waar je je menu hebt besteld. Je betaalt rechtstreeks aan de horecaondernemer.

Iedere ondernemer heeft zijn eigen speciale picknickmenu samengesteld, dus je hebt per gezin voldoende keuze. Daarna kun je zelf bepalen waar je gaat genieten van deze heerlijke menu’s.


Thuisbezorging

Mocht je ziek thuis zijn of in quarantaine zitten in verband met de huidige maatregelen, wees niet getreurd. EXCLUSIEF centrumFIT brengt speciaal voor deze pechvogels de bestelling aan huis. Dit geldt alleen voor de kern Hoogerheide.

Om ook het bewegende deel op deze dag niet te vergeten heeft Anytime Fitness een speciale ochtendwandeling uitgezet van 6 km. Als u deelt wilt nemen aan deze gratis wandeling dan kunt u zich aanmelden bij Wouter of Christa van Anytime Fitness Hoogerheide. Daarna is er de mogelijkheid om af te sluiten met een heerlijke picknick.


Kijk voor de menu’s op de website of op social media van:

www.centrumfit.nl

www.hetraedthuys-hoogerheide.nl

www.bijdepastorij.nl

www.elsuenohoogerheide.nl

www.kwalitaria.nl/hoogerheide

Afbeelding