Afbeelding

Petje af voor WVV’67-jeugd

WOENSDRECHT – Covid-19 of niet, voetbalvereniging WVV’67 bleef niet langer bij de pakken neerzitten en zocht haar de grenzen op. Op zaterdag 17 april werd thuisbasis De Fortuin het decor voor een heuse survivalrun met een vleugje pretpark. Bijna honderd jeugdleden kwamen geheel corona-proof sportief in actie voor een sociaal doel: De Sponsorbaan!

Door het jeugdbestuur was gekeken hoe ze door corona opgelegde beperkingen toch de jeugd in actie kon houden. Vanzelfsprekend werd er volop doorgetraind en zijn onderlinge wedstrijden gespeeld. Ter afwisseling was er onlangs het Winter Vol Voetbal. De Sponsorbaan vormde een prachtig intermezzo!

In de organisatie ontmoette het enthousiaste jeugdbestuur louter bijval voor haar ideeën. Vers van Ons, Jumbo Paul Lucius en Primera Niels van Elzakker sprongen bij. En naast de gemeente Woensdrecht mocht men eveneens op steun van Van der Pol , MVK verhuur, Tijo, medisch pedicure Jansen, Ras attractieverhuur en MD carclean rekenen.

Na een dribbelparcours volgde een stormbaan, vervolgens wacht een heus survivalparcours. Het streven was om zoveel mogelijk keer het parcours af te leggen. De jeugd kon zich voor een vast bedrag dan wel prijs per ronde laten sponsoren. Bram Bogers noteerde financieel een topscore. Gezamenlijk was de jeugd helemaal goed bezig.

Na het opmaken van de balans mocht Frank de Ron namens WVV’67 shirtsponsor Vrienden van Bokki een cheque van €2724,39 in ontvangst nemen. De bedrag komt ten goede aan de door de stichting geïnitieerde kraamkliniek in aanbouw te Tanzania. Hoezo petje af voor de WVV-jeugd?!

WVV-jeugd in actie voor Vrienden van Bokki
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding