Afbeelding
Foto:

CentrumFIT EXCLUSIEF alweer maand open aan Putseweg

HOOGERHEIDE - Begin maart 2021 opende centrumFIT EXCLUSIEF de deuren aan hun volledig gerenoveerde bedrijfspand, aan de Putseweg te Hoogerheide (voorheen Noël Timmermans raamdecoratie). “Hierdoor zijn we nog beter bereikbaar voor mensen in de wijk die bijvoorbeeld slecht ter been zijn”, zegt Marieken de Lange.

CentrumFIT heeft na 6 jaar alléén als fysiotherapiepraktijk te hebben gedraaid nu eindelijk kunnen uitbreiden. “Het was altijd onze wens om onze uitgebreide dienstverlening, zoals we in Etten-Leur hebben, ook in Hoogerheide aan te bieden”, legt Eline Braat uit. Door de samenwerking met Anytime Fitness, waar centrumFIT vanaf het eerste uur mee gestart is, hebben we nu op 2 locaties in Hoogerheide de beschikking over de meest moderne fitness apparatuur voor revalidatie en sportbegeleiding.

Fysiotherapie en revalidatie
De fysiotherapeutische dienstverlening zal zowel aan de Putseweg als aan het Ouwe Raedthuysplein worden gegeven. Fysiotherapeuten Eline Braat en Patrick van Veen zijn breed gespecialiseerd. Denk hierbij aan revalidatie na operaties, revalidatie na Corona, rug- nek- en schouderproblematiek, sportfysiotherapie, arbeidsfysiotherapie, dry-needling, echografie, shockwave, chronische peesblessures, COPD en nog veel meer. We hebben contracten met alle zorgverzekeraars, dus behandelingen die onder de aanvullende verzekering vallen worden rechtstreeks bij de zorgverzekeraar ingediend.

Vitaliteit, gezondheid en ontspanning
Door de aanvulling van onze diensten is de naam van centrumFIT aan de Putseweg veranderd naar centrumFIT EXCLUSIEF. Wat is nou het verschil? Naast fysiotherapie bieden we nog een heel scala aan diensten aan die gericht zijn op het verbeteren van de lichamelijke en mentale ontspanning. Waar fysiotherapie onder de curatieve zorg valt (herstellen van een blessure) vallen de andere diensten onder de preventieve zorg (dus het voorkomen van een blessure).

Zo bieden we diverse massages aan. Denk aan ontspanningsmassage, hotstone massage, ayurvedische massage, sportmassage, voetreflexmassage, cupping massage en Chinese massage. Verder is Marieken gespecialiseerd in hypnose therapie, voor o.a. gewichtsverlies met een virtuele maagband, maar ook in NES therapie en acupunctuur voor menopauzeklachten of stoppen met roken.

Medische Training Therapie
Als laatste kunnen we nu ook kleinschalige sportbegeleiding aanbieden. Daniella van Gelderen is naast massagetherapeut ook breed inzetbaar op sportgebied. Zodra de Corona maatregelen het toelaten kun je met een 10-rittenkaart gebruik maken van onze lessen zoals Yoga, power Yoga, Pilates, Full Body Stretching en Medische Training Therapie. Voor de klassieke fitness verwijzen we onze cliënten naar Anytime Fitness en ondersteunen we ze nog steeds met een persoonlijk programma.

Gratis gezondheidscheck
In de maand april hebben we een speciale aanbieding. Maak jij een afspraak met onze fysiotherapeut, dan krijg je een gezondheidscheck cadeau. Telefoon: 0164-745071;
E-mail: info@centrumfit.nl
Website: www.centrumfit.nl
Adres: Putseweg 39 en Ouwe Raedthuysplein 16 te Hoogerheide