Martijn Smits
Martijn Smits Foto:

Golfen op Grevelingenhout in Bruinisse

Genoeg van al dat binnen zitten? De dagen worden weer langer, de zon gaat feller schijnen en de vogels gaan vrolijker fluiten, dus kom naar buiten! Niks is fijner om de drukte van alle dag te ontvluchten in de natuur en wat is er dan leuker om dit te doen met de hele familie of met je vrienden.

Familieclub
Golfclub Grevelingenhout is een familieclub en dit zie je vooral elk weekend ook terug op de golfbaan. Golf is voor iedereen en voor alle leeftijden. Zo geldt dat ook voor de familie Smits. Martijn en Sander Smits golfen samen op Grevelingenhout sinds dat ze 4 jaar oud zijn. Enthousiast gemaakt door hun ouders, zijn ze wekelijks op de golfbaan te vinden als spelers van het herenteam en het jeugdteam. Daarnaast zijn ze een bekend gezicht achter de bar in de Brasserie van Golfclub Grevelingenhout en leren ze beginners de basisbewegingen van de golfswing. Dit terwijl hun vader enige bestuurszaken regelt voor golfclub Grevelingenhout en hun moeder wedstrijden organiseert voor de leden. Om de studie te ontvluchten gaan ze 's avonds vaak nog een kleine broer-tegen-broer strijd aan. Al met al dus een echte golffamilie!

Als familie kun je met elkaar en apart van elkaar de hele dag op Grevelingenhout bezig zijn met golf. Op zondagmorgen geeft onze golfprofessional Jonathan Willis de jeugd van Grevelingenhout les. Ouders of grootouders lopen dan vaak zelf samen 9- of 18-holes op de prachtig aangelegde parkbaan omgeven met grote waterpartijen. Mocht er na deze sportieve ochtend nog energie zijn, dan kan de hele familie terecht op de 9-holes par-3 baan. Vergis je niet de par-3 baan is voor jong en oud een behoorlijke uitdaging!

Naast families zien we ook steeds meer groepjes vrienden die samen gaan leren golfen. Golfen kun je prima alleen doen, maar samen spelen maakt het nog leuker!
Houd je wel van een wedstrijdje? Je kunt je familie of vrienden uitdagen wie van jullie het beste speelt, maar je kunt ook meedoen met een wedstrijd van de golfclub.
Na het spelen kun je terecht bij Brasserie Grevelingenhout voor een hapje of een drankje. Gezellig met elkaar nagenieten van de sportieve inspanning in het restaurant of op het terras met een prachtig uitzicht over de golfbaan.


Wel of geen Golfervaring?
Ervaring is niet nodig! Golfclub Grevelingenhout biedt jou en je familie de gelegenheid om samen deze unieke buitensport te leren. Speciale cursussen zijn voor ieder niveau voor een aantrekkelijk tarief opgezet. Er is al een beginnerscursus vanaf 99,- Euro. Inschrijven kan via www.golfstart.golf.nl of via de receptie van Grevelingenhout.

Heb je al eens een beginnerscursus gedaan dan hebben we een nieuwe cursus voor het vervolg. De komende 3 maanden kun je onbeperkt spelen op onze 9-holes par-3 baan en krijg je 6 lessen van onze golfleraar. Tijdens deze periode kun je dus zelf ervaren hoe het is om individueel of samen deze sport te uit te proberen in de prachtige natuur! Voor meer informatie of inschrijven voor deze cursus kun je contact opnemen met de receptie.

Uiteraard hebben wij ook gedacht aan de al wat meer ervaren golfers onder ons. Ons lidmaatschap is nu beschikbaar tegen een gereduceerd tarief waardoor je tot eind december 2021 onbeperkt op onze uitdagende 18-holes kunt spelen. Natuurlijk het liefst niet alleen, want de hele familie is welkom!


Cadeautip Moederdag!
Nu we het toch over familiegolf hebben 9 mei is het weer Moederdag! Verras jouw moeder met onze rijkgevulde Moederdag cadeaubox. Hierin vind je onder andere een cadeaubon voor een rondje golf, een tegoedbon voor koffie met gebak in onze Brasserie en een lekkere fles wijn. Ongetwijfeld dat jij hier mee zal scoren bij jouw moeder!

Zien wij jullie binnenkort op Grevelingenhout?
Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie, Tot snel!

Sander Smits
Golfclub Grevelingenhout