Afbeelding
Foto:

Doordacht tuingeluk: Dutch Quality Gardens Visio Vireo Tuinen

STEENBERGEN - REGIO - Een mooie tuin is niet weersafhankelijk. Visio Vireo Tuinen weet dat je van een doordachte tuin het hele jaar geniet. De nieuwe tuincheck is maar één van de vele puntjes die Visio Vireo Tuinen kan zetten op de “i” van haar favoriete woord: Tuingeluk.

Voor Visio Vireo Tuinen is een mooie tuin veel meer dan een product. Het team van Visio Vireo Tuinen houdt simpelweg van tuinen en wil die liefde met al haar klanten delen. Eigenaar John Bijlsma zegt: “Bij elke nieuwe opdracht begint het denkwerk in de woning. Want dat is de basis van de zichtlijnen, van daaruit moet je 12 maanden per jaar een mooie tuin kunnen zien. Wij denken altijd na, over elk detail. Een tuin moet kloppen en een goed gevoel geven."

Visio Vireo Tuinen biedt haar klanten een tuincheck aan, waarvoor het voorjaar de uitgelezen tijd is. In die tuincheck wordt in kaart gebracht welk onderhoud een tuin behoeft en hoe Visio Vireo Tuinen daarin van dienst kan zijn. “Maar”, zegt Bijlsma, “hoewel we onze klanten graag het tuinonderhoud uit handen nemen, kunnen we ook meedenken over aanpassingen die ervoor kunnen zorgen dat een tuin minder onderhoud nodig heeft, zodat mensen het tuinonderhoud zelf kunnen doen. Tuingeluk is altijd de basis: wij willen dat onze klanten het hele jaar door optimaal kunnen genieten van hun tuin.”

In het aanleggen van bestrating, beplanting, terrassen en vijvers is Visio Vireo Tuinen al jaren deskundig, maar in deze tijd van thuiswerken weten Bijlsma en zijn team ook dat er geen mooiere en meer rustgevende werkplek bestaat dan de tuin. “Die werkplek leggen wij graag aan”, zegt Bijlsma, “zodat onze klanten het opgesloten gevoel van het thuiskantoor snel kunnen vergeten en kunnen ontdekken hoe fantastisch het is om te werken vanuit de tuin.”

Om ook in de toekomst de mooiste tuinen te kunnen blijven maken is John Bijlsma op zoek naar jonge én ervaren hoveniers die het team van Visio Vireo Tuinen kunnen versterken. “Heb je twee rechterhanden, hou je van klussen in de buitenlucht en word je er gelukkig van als je mooie dingen mag maken, en je klanten met een gelukkig gevoel kunt achterlaten, dan komen we graag met je in contact. Tuingeluk creëren is misschien nog wel mooier dan het beleven.”