Afbeelding

Johan Karremans en Gerrit de Zwart van VVC'68

HALSTEREN - De voetbalclub VVC ’68 draait op vrijwilligers die ervoor zorgen dat de club er mooi en verzorgd uitziet. Gerrit de Zwart en Johan Karremans (De Lap) zijn twee vrijwilligers die verschillende taken op zich nemen.

De taken die beide vrijwilligers op zich nemen zijn heel divers, zoals de buitenkant schoonmaken, schilderen, de tuin bijhouden rondom de kantine en reclameborden repareren, bevestigen en onderhouden.

Gerrit is al 55 jaar lid en begon als speler. Later is hij ook coördinator van de feestcommissie geworden en is hij coördinator geweest van de lagere elftallen. Nu is hij coördinator van de vrijwilligers.



Plezier

Johan Karremans (De Lap) is met zijn 57 jaar met pensioen gegaan. Daarvoor is hij altijd werkzaam geweest bij Phillip Morris. Toen heeft hij bedacht om vrijwilliger te worden bij VVC ’68 om toch bezig te kunnen blijven. Dat doet hij nu al 10 jaar met veel plezier.


Onmisbaar

Samen hopen ze dat er volgend seizoen weer gevoetbald kan worden aan het begin van de nieuwe competitie. Natuurlijk zijn het nu Gerrit en Johan die aan het woord komen maar er zijn bij VVC '68 nog meer vrijwilligers die onmisbaar zijn voor de vereniging.

Afbeelding
voetbal