Diana Rens werd door Karla la Gasse verrast met haar eigen receptenboekje.
Diana Rens werd door Karla la Gasse verrast met haar eigen receptenboekje. Foto:

Receptenboekje leuk cadeau

HALSTEREN - Onlangs is een handzaam boekje uitgebracht met daarin de lekkerste recepten van Diana Rens. Het receptenboekje 'Wat eten we vandaag?' is nog verkrijgbaar, kost € 12,50 en is erg leuk om aan iemand cadeau te geven en om natuurlijk zelf te bezitten.

Het initiatief voor het uitbrengen van dit receptenboekje is genomen door een groepje mensen in Halsteren die café-zaal Tivoli een warm hart toedragen. Karla la Gasse: "In Halsteren speelt een groot deel van het verenigingsleven zich af in de cafés, maar helaas blijft daar in deze tijd heel weinig van over. En zeker een café dat ook een mooie zaal heeft, kunnen we niet missen. Er wordt wekelijks gerepeteerd door bijvoorbeeld de plaatselijke drumband en harmonie, maar ook door dweilbandjes en gelegenheidsbands. Daarnaast worden er vele hobby’s beoefend en vergeet ook de bingo niet. Natuurlijk staat de gezelligheid voorop, want zonder een lekker drankje en hapje is het niet compleet. Diana en René Rens hebben samen een heel gezellige plek, waar gastvrijheid voorop staat. Iedereen is er welkom. Het boekje is mede mogelijk gemaakt door sponsoren en donaties. Intussen zijn er al heel wat receptenboekjes verkocht maar de oplage is beperkt. Daarom raden we iedereen aan het boekje met smakelijke, eenvoudig te bereiden recepten nog snel aan te schaffen."


Verkrijgbaar

Het receptenboekje is verkrijgbaar bij de Kadoshop van Tivoli, bij Primera en de Vleesmarkt, alle in Halsteren. Online bestellen kan via e-mail: ajloonen@gmail.com en telefonisch via 06-41792048.

Diana Rens
Afbeelding
Afbeelding