Afbeelding
Foto:

Goed jaar voor de Parket- en Laminaatwinkel

BERGEN OP ZOOM – Een jaar geleden namen Sascha en André Verdult de Parket- en Laminaatwinkel over van Sjaak Honcoop. Een bewogen en mooi jaar later verheugen ze zich meer dan ooit op de toekomst.

Je staat er niet bij stil, maar een vloer is de basis van de sfeer en gezelligheid in huis. Als de vloer klopt, dan klopt je hele woning. Als het om vloeren gaat zijn de mogelijkheden haast eindeloos, en daar maakt de Parket- en Laminaatwinkel het verschil. “Pvc-vloeren zijn de laatste tijd enorm populair”, zegt Sascha, “die vloeren zijn vochtbestendig en sterk, maar de ondervloer moet wel kloppen. Wij voorzien onze klanten altijd van het juiste advies, zodat ze verzekerd zijn van hun ideale vloer.”

Die ideale vloer wordt vervolgens gelegd door het vast team van de Parket- en Laminaatwinkel, waardoor André en Sascha altijd garant kunnen staan voor vertrouwd vakmanschap en het mooiste resultaat. Op 1 mei zijn ze precies één jaar eigenaar van de Parket- en Laminaatwinkel, en hoewel dat jaar heel anders liep dan ze konden verwachten, zijn ze zeer tevreden, net als hun klanten. “Veel mensen hebben het afgelopen jaar aangegrepen om hun woning te renoveren of te verhuizen, en ook het aantal nieuwbouwprojecten is opvallend groot”, zegt Sascha. “Wij zijn heel blij om van veel klanten te horen dat ze onder de indruk zijn van de service die we verlenen. Dat is waarom we deze winkel hebben overgenomen, om klanten zo goed mogelijk te kunnen helpen.”

Inmiddels is het assortiment in de winkel flink uitgebreid, en zijn de nieuwste collecties van alle merken binnen. Visgraat, Hongaarse punt en betonlookvloeren doen het erg goed. Bij de Parket en Laminaatwinkel zijn die verkrijgbaar, zowel als laminaat als in pvc-vorm. Op afspraak kunnen klanten een heel uur winkelen bij de Parket- en Laminaatwinkel en het voordeel van winkelen op afspraak is dat Sascha en André zo nog meer tijd kunnen nemen voor hun klanten. “Dat bevalt ons goed, en ook onze klanten zijn er enthousiast over”, zegt Sascha. “Voor het uitzoeken van een vloer is het goed om de tijd te nemen. Een vloer is bepalend, en blijft vaak vele jaren liggen. Daarvoor moet je niet over één nacht ijs gaan. Wij helpen onze klanten bij het maken van de juiste keuze, dat wordt na één jaar alleen maar leuker om te doen!”