Afbeelding

Manege de Paardenhoeve

BERGEN OP ZOOM/HALSTEREN - Manege de Paardenhoeve is een begrip in Bergen op Zoom en wijde omgeving. Paardenliefhebbers uit de buurt en omstreken genieten op de manege aan de Verlengde Zandstraat met volle teugen van de paardensport.

Op de manege werken ze met een ontzettend fijn team waarin iedereen zijn eigen expertise heeft binnen de paardensport. Zowel in de dressuur, springen, de bosritten en in de Working Equitation is de Paardenhoeve goed vertegenwoordigd.
Zoals bij vrijwel iedere ondernemer hebben de coronamaatregelen van het afgelopen jaar ook gevolgen voor maneges. Op de Paardenhoeve heeft dat ook weer andere mogelijkheden gegeven zoals het verzorgen van theoretische rijlessen via E-learning. Ondanks alle maatregelen blijft hun wachtlijst groeien en blijven ze met z'n allen positief.
Naast de paardensport heeft manege de Paardenhoeve normaal gesproken ook een bruisend terras voor wandelaars en fietsers die uit alle hoeken en streken komen om een kopje koffie te komen drinken of een versnapering te nuttigen.

De Paardenhoeve hoopt dat alles weer snel opengaat zodat ze weer veel mensen van harte welkom kunnen heten. Voor jong en oud is er altijd iets te doen op Manege de Paardenhoeve.