Afbeelding

Divers activiteitenprogramma rondom Koningsdag Putte

PUTTE - Stichting Sociale Culturele Evenementen Putte organiseert elk jaar verschillende festiviteiten met feestdagen in Putte. In verband met de coronamaatregelen is er ook dit jaar helaas geen normale festiviteit mogelijk en hebben ze gekozen voor een aangepaste activiteit voor de viering van Koningsdag 2021.

Koningsdag krijgt een puzzeltocht, kleurplaatactie en een versierwedstrijd van huis en straat. Diverse ondernemers hebben meegewerkt aan het samenstellen van een goodiebag voor de deelnemers en voor de winnaar van de versiering is er ook een mooie prijs beschikbaar. Voorzitster Rita van Gaal laat hierover weten dat op deze manier Koningsdag niet één dag duurt maar circa veertien dagen zodat mensen niet massaal bij elkaar gaan komen. Programma: Fotozoektocht: 4 t/m 12 jaar: Ieder kind kan op 10 april tussen 10.00 en 12.00 uur het deelnameformulier op de parkeerplaats van MFC De Biezen ophalen. Ieder kind krijgt er ook een plattegrond van Putte bij waarop de locaties vermeld staan waar de letters te vinden zijn waarmee samen met de foto's de juiste oplossing gemaakt moet worden. Dit formulier moet op 24 april tussen 14.00 en 16.00 uur ingeleverd worden op de parkeerplaats bij MFC De Biezen. Hier worden dan ook de goodiebags uitgereikt.

Kleurplaat actie: 0 tot 4 jaar: de kleurplaat kan op bovenstaande tijden opgehaald en ingeleverd worden. Maar kan ook gedownload en geprint worden via de facebookpagina van Stichting Sociale Culturele Evenementen Putte. Ook bij het inleveren op 24 april wordt een goodiebag uitgereikt.

Huis- en/of straatversiering: 0-99 jaar: Versier op 27 april je huis en of straat in de kleuren Rood/Wit/Blauw en Oranje zo mooi mogelijk. Maak hier een foto van en deel deze met Stichting Sociale Culturele Evenementen Putte via de Facebookpagina en maak kans op prijs.

Afbeelding