Afbeelding

Paasattentie en tulpen voor cliënten WéViGé

REGIO - Bestuursleden van de stichting Welzijn Visueel Gehandicapten (WéViGé) hebben donderdag 25 maart de cliënten in West Brabant en Tholen verrast met een gebaksdoosje en bosje tulpen.

Deze paasattentie is mede mogelijk gemaakt door Samen in de Regio en De Bloemenstal in Halsteren. Voorzitter Kees Spikker vertelt: "Onze mensen zijn, net als velen, eenzaam en zitten nu al ruim 1 jaar noodgedwongen thuis. Het is een vergeten groep die zelfstandig niet naar buiten kan en afhankelijk is van hulp van derden, die ook voorzichtig moeten zijn. In 2020 hebben wij met Pasen en Kerstmis ook de mensen kunnen bezoeken dankzij de medewerking van diverse organisaties en ondernemers.”

Al de activiteiten waaronder zwemmen en de netwerkmiddagen liggen door corona stil. Om de eenzaamheid enigszins draaglijk te maken is er een telefooncirkel.


De stichting WéViGé hoopt, zodra het weer kan, enkele leuke activiteiten te kunnen organiseren. Mensen die hierin een bijdrage willen leveren of een idee hebben, kunnen contact opnemen met Kees Spikker via e-mail: info@wevige.nl of telefoon: 0164-234156.

Nadere info op:
www.wevige.nl of facebook.com/wevige

Tulpen