Diverse malen moesten bekladde VVD posters op de verkiezingsborden vervangen worden.
Diverse malen moesten bekladde VVD posters op de verkiezingsborden vervangen worden. Foto:

VVD Woensdrecht bedankt kiezers voor winst

GEMEENTE WOENSDRECHT - De VVD is ook in Woensdrecht de grootste partij en wil haar kiezers daarvoor bedanken! 'We zijn voor de vierde keer de grootste partij van Nederland tijdens de Tweede Kamerverkiezingen geworden. Dat is echt fantastisch. Een unicum in Nederland', laat het bestuur van VVD Woensdrecht weten.

De VVD in Woensdrecht is verheugd met de overwinning die de VVD landelijk heeft behaald maar ook over het feit dat in de gemeente Woensdrecht bijna 30 procent van de kiezers op de VVD heeft gestemd. Dit is maar liefst 4,6 % meer dan in 2017! De Woensdrechtse VVD wil de kiezers dan ook bedanken die de VVD het vertrouwen hebben gegeven om ons land uit de coronacrisis te leiden en een vliegende start te maken met het herstel.

Het bestuur hoopt nu, in de opmaat naar de gemeenteraadsverkiezingen in 2022, deze kiezers vast te kunnen houden en dan wederom hun stem te krijgen. 'We zullen er alles aan doen om het vertrouwen van de kiezer in VVD Woensdrecht vast te houden.'

De VVD heeft ook D66 gefeliciteerd met hun overwinning, de enige winnende landelijke partij die in Woensdrecht vertegenwoordigd is. Het bestuur dankt ook het campagneteam, dat onverlet iedere keer opnieuw de bekladde posters overgeplakt heeft, door weer en wind. Het betrof de posters die met nazi leuzen, snorretjes en swastika’s waren beklad, maar ook de posters die door voornamelijk twee landelijke partijen overplakt waren. De VVD heeft aangifte gedaan bij de politie.

'Ook bij ons in de gemeente hebben veel mensen last van de Corona pandemie, hopelijk hebben velen, die dat willen, deze zomer een vaccinatie gehad. Hopelijk kunnen we dan ook weer zo snel mogelijk terug naar het “oude normaal”. Tot die tijd moeten we elkaar blijven ondersteunen, zoals velen tot nu toe hebben gedaan. De faciliteiten in onze mooie gemeente moeten we proberen te behouden. De ondernemers in ons dorp zijn zeer inventief. Samen slaan we ons door deze crisis heen'. Onze oproep is dan ook: WEES LOYAAL, KOOP LOKAAL, CLICK & COLLECT!

Bent u geïnteresseerd om volksvertegenwoordiger namens de Woensdrechtse VVD of vrijwilliger te worden in onze campagne? Neem dan contact op door een e-mail te sturen naar secretariaat@vvd-woensdrecht.nl.