Allflex verzorgt onder andere aanlegsteigers.
Allflex verzorgt onder andere aanlegsteigers. Foto: Allflex

Allflex: de meest duurzame oplossing!

HALSTEREN - Met meer dan 25 jaar ervaring in het bouwen van kunststof drijflichamen, staat Allflex bekend als een ervaren en stabiele partner met een compleet product, complete service en garanties voor de toekomst.

Met als hoofdpunten ‘duurzaam en betaalbaar’ zijn de Allflex aanlegsteigers en pontons uniek in de markt.

'Doordat Allflex zelf de aanlegsteigers, vingerpieren, leuningwerken, toegangsbruggen, loopbruggen, zwemtrappen en vele andere producten zelf produceert, kunnen wij jachthavens voorzien van alle benodigde producten en de haven bouwen naar de wens van de klant.

Tevens beschikt Allflex over eigen machines en materieel om de producten te plaatsen en te monteren, zoals werkboten om de afmeerpalen te zetten, kranen, montage-voertuigen en vrachtwagens.

Kortom: Allflex kan uw wens ‘Turn Key’ opleveren.

Sinds 1989 is nog nooit een Allflex aanlegsysteem gerenoveerd of vervangen.

Veel van onze steigers zijn al te vinden in onder andere Tholen, de Oesterdam, De Heen en Steenbergen tot aan Roermond en Lauwersoog en in vele plaatsen hier tussenin.

Ook in België en Denemarken zijn onze producten te zien; van jachthavens tot roeivlotten, aanlegsteigers en duikpontons.

Verder is Allflex werkzaam in de infra & industrie, de visserij en openbare ruimte.

Vuilkeerschermen in stromen, fiets- en voetgangers (trek)pontjes in de natuurgebieden, vlonders en terrassen zowel drijvend als vast, voor Allflex is dat geen probleem.

Voor de visserij zijn wij bekend met kweek- en waterbeheersingssystemen.

Ons motto is: Allflex……geen onderhoud……geen kosten…..geen zorgen!'