Afbeelding
Foto: Dennis van Loenhout

'Nieuwe pand is nu helemaal wind- en waterdicht!'

HOOGERHEIDE – De Postweg is een nieuw pand rijker! Het nieuwe onderkomen van Loodgieters- en Installatiebedrijf Nuijten staat er inmiddels. Het lijkt misschien af, maar klaar is het nog lang niet. “Er is inmiddels al heel veel gedaan”, zegt eigenaar Cristian Nuijten, “maar we hebben ook nog veel te doen!”

Twee weken geleden werd het dak van het pand dichtgemaakt en werd de betonvloer gestort. De zes kilometer aan slangen voor de vloerverwarming is daarmee aan het zicht onttrokken, maar ligt er wel degelijk. Afgelopen week werkten Nuijten en zijn team hard aan de zinken gevelbekleding. “Die klus hebben we iets naar voren gehaald in de planning, omdat het zo’n prachtig weer was”, zegt Cristian Nuijten. Ondertussen wordt er hard gewerkt aan de binnenwanden die de kantine en kantoren afscheiden van de grote loods. “Binnenkort starten we met de inrichting van de loods en wordt daar de zoldervloer aangebracht”, vertelt Cristian, “maar we zijn blij dat de aluminium kozijnen en de roldeuren al geplaatst zijn. Zo is het pand nu helemaal wind- en waterdicht.”

De geplande opleverdatum van 1 mei is nog steeds haalbaar, al moet er nog veel gebeuren. “Ik zei eerder al dat we grote stappen zetten”, zegt Nuijten, “en dat is nog steeds zo. We zien het pand nu vorm krijgen, en dat is bemoedigend!”

Afbeelding