Afbeelding
Foto:

Oproep voor eigen Speelkleed BoZ

BERGEN OP ZOOM – Hoe leert jouw kind, kleinkind, neefje of nichtje zijn stad Bergen op Zoom kennen? Hij of zij gaat natuurlijk spelen met het speelkleed van zijn of haar eigen stad. Echter, dit is er helaas nog niet maar met elkaar kan zo'n origineel speelkleed wel gerealiseerd worden.


City-Play maakt unieke hoogwaardige speelkleden van steden, zie www.speelkleed.nl. Als er genoeg interesse bestaat voor een speelkleed van Bergen op Zoom, dan gaat City-Play het maken, en ook jij kan aangeven wat er op moet komen. Ga naar: www.speelkleed.nl/alle-speelkleden/speelkleed-bergen-op-zoom/

Laat daar geheel vrijblijvend je gegevens achter en geef aan wat City-Play niet mag vergeten op het speelkleed. Als voldoende geïnteresseerden zich hebben gemeld krijg je een mail waar jij het speelkleed kan bestellen met 30% korting op de reguliere prijs. Als er genoeg bestellingen zijn gaat City-Play aan de slag en is er dit voorjaar nog een uniek speelkleed van Bergen op Zoom! Kortom reageer, deel, like, tag en vertel het tegen al je buren en vrienden.

Geen oubollig saai speelkleed meer bij jullie thuis maar een leuk, leerzaam en herkenbaar speelkleed met meer dan 25 iconen en de kleinste details uit Bergen op Zoom. Je blijft er straks naar kijken! Spelenderwijs leer je de hotspots van Bergen op Zoom kennen. Met alle iconen van de stad is het een informatief, maar ook superleuk speelkleed. Leerzaam voor de kids en herkenbaar voor de ouderen.

Het speelkleed wordt 115 x 175 cm groot, heeft een anti-slip onderzijde en is zacht van boven, makkelijk schoon te houden en het materiaal is recyclebaar. Bovendien is het geschikt voor vloerverwarming. Van ieder speelkleed gaat er straks €1,- naar een lokaal doel in Bergen op Zoom, veelal het (kinder)ziekenhuis of een afdeling hiervan.

Contact: Roy Verduyn: 06-54304213

E-mail: roy@city-play.eu