Afbeelding
Foto: Dennis van Loenhout

Altijd een vinger aan de pols

HOOGERHEIDE – Ook al wordt het tegenwoordig steeds eenvoudiger online uw verzekeringszaken te regelen, de meerwaarde van een goede tussenpersoon is niet te onderschatten. Verzekeringen gaan over onverwachte gebeurtenissen, en juist dan is het goed om te weten dat je kunt vertrouwen op een tussenpersoon die altijd een vinger aan de pols houdt. Die uw belangen verdedigt en kennis van zaken heeft wanneer het lastig wordt. Buurstee Advies is zo’n tussenpersoon.

Buiten wat overnames is op de verzekeringsmarkt het laatste jaar niet veel veranderd, zegt Pierre Buurstee. Dat geldt echter niet voor de wereld: daarin is door de coronacrisis juist heel veel veranderd. Mensen werken veel vaker thuis, en alleen dat al heeft gevolgen op verzekeringsvlak, zeker voor werkgevers. “Het wordt wat ingewikkelder in geval van bedrijfsongevallen. Voor werkgevers is het goed daarvan doordrongen te zijn. En ook voor werknemers zijn er dingen om alert op te zijn: wie bijvoorbeeld duur meubilair of elektronica aanschaft – al dan niet om thuis te kunnen werken – doet er goed zich ervan te verzekeren dat het is meeverzekerd onder de inboedelverzekering. Dat geldt ook voor bijvoorbeeld een aanbouw, of voor zonnepanelen. Zorg dat je weet dat het verzekerd is, dat geeft een gerust gevoel.”

Gelukkig hoef je meestal geen aanspraak te maken op je verzekeringen. Maar in de uitzonderlijke gevallen dat het wel nodig is, bieden Pierre Buurstee en zijn team een steuntje in de rug. Bij eenvoudige zaken als schademeldingen, maar ook bij grote schades met een gecompliceerde afwikkeling: “Een schade komt natuurlijk nooit gelegen”, zegt Pierre Buurstee, “een grote brand- of waterschade kan enorm ingrijpend zijn. Wanneer onze klanten zoiets overkomt staan wij klaar, en kijken wij mee met de experts. Onze ervaring leert dat mensen in zulke gevallen vaak niet beseffen wat er allemaal kapot kan zijn. Met onze ervaring en onze nuchtere blik kunnen we soms zo een verschil van duizenden euro’s maken. In zulke gevallen betaalt een tussenpersoon zich terug. Onderzoek wijst bovendien uit dat particulieren niet duurder uit zijn via een tussenpersoon. Tel uit je winst!”


Gesprek

Buurstee Advies weet alles van verzekeringen, maar ook van hypotheken. De hypotheekrente is historisch laag, en ondanks de onzekerheden die de coronacrisis brengt, zijn er legio kansen voor huiseigenaren en potentiële kopers. “Wij weten welke geldverstrekkers de beste mogelijkheden bieden en nemen tientallen geldverstrekkers mee in onze adviezen”, zegt Pierre. Een mooi bijkomstigheid is de nieuwe kantoorruimte die Buurstee Advies bijna een jaar geleden in gebruik nam. De extra vierkante meters komen nu goed van pas: “Wij kunnen iedereen veilig ontvangen voor een goed gesprek”, zegt Pierre Buurstee, “want een gevoel van veiligheid en zekerheid is iets wat wij al onze klanten gunnen.”