Afbeelding
Foto:

Klein kantoor met grote voordelen

HALSTEREN – Veldsink van der Linden aan de Burgemeester Elkhuizenlaan biedt al jaren de voordelen van een klein, lokaal kantoor. Achter de schermen worden die voordelen aangevuld door een grote organisatie, met een brede horizon die weet dat de lokale gemeenschap een belangrijke bouwsteen is van de grotere samenleving.

Als verzekeringsspecialist wil Veldsink van der Linden al jaren het beste voor ondernemers, maar in de coronacrisis besloot het Halsterse kantoor een stapje extra te zetten. Het leidde tot een mooie actie, die vestigingsmanager Linda van Schilt uitlegt: “Klanten die ons in contact brengen met een familielid, vriend of kennis die behoefte heeft aan een verzekeringsadvies of nieuwe klanten die ons vragen een advies uit te brengen maken kans op een cadeaukaart die recht geeft op een mooie bos bloemen van de Bloemenstal, of een heerlijke high tea van Bakker Bogers. Zo kunnen we lokale ondernemers steunen én onze klanten beter van dienst zijn.”

Bij Veldsink van der Linden begint elk advies met de persoon die het advies vraagt. “Wij willen onze klanten rust bieden en ze ontzorgen”, zegt Van Schilt. “Dat kan pas als we de persoonlijke situatie, ambities en wensen van onze klanten kennen. Een verzekeringspakket moet aansluiten op je wensen en de beste voorwaarden bieden voor de meest gunstige prijs. Die zoektocht nemen wij graag op ons. En ook op het vlak van hypotheken staan wij graag klaar. De huizenmarkt draait op volle toeren, de rente is laag en als grote organisatie – Veldsink heeft immers 55 kantoren door heel Nederland – hebben wij contacten met alle maatschappijen en aanbieders. Voor elke klant vinden wij de beste oplossing. Wij weten dat een verzekering of een hypotheek meer is dan alleen een maandbedrag. Bij ons gaat het om het totaalplaatje, en het zicht op de toekomst.”


Vrijstelling

Dat zicht op een zekere toekomst begint bij de kleine details. Linda van Schilt vertelt dat verzekeraars de laatste jaren steeds meer voor de particulier vanzelfsprekende zaken als “bijzonderheid” behandelen.

Ze legt uit: “Voor mobiele elektronica als telefoons en tablets zijn de laatste jaren heel veel claims ingediend bij verzekeraars. Dat grote aantal claims heeft ertoe geleid dat dergelijke zaken niet altijd meer vanzelfsprekend zijn meeverzekerd. Het is goed om je daarvan bewust te zijn, want dat probleem oplossen is relatief eenvoudig. Wanneer je dat niet doet kun je bij een oprechte schade ineens een groot probleem hebben, en dat willen we graag voorkomen.”

Jonge huizenbezitters wijst Linda graag op de vrijstelling voor overdrachtsbelasting.

“Starters tot 35 jaar kunnen daar hun voordeel mee doen”, zegt ze, “de vrijstelling geldt tot een koopsom van 400.000 euro, en levert een besparing van 2% op. Dan heb je het al snel over aanzienlijke bedragen, zeker op een huizenmarkt waar overbiedingen steeds meer de norm worden. Kleine details hebben soms een grote impact, daar zijn wij ons altijd van bewust, voor onze klanten”, aldus Linda van Schilt van Veldsink van der Linden in Halsteren.