KwikFit team Bergen op Zoom ontving welverdiende felicitaties met de eervolle benoeming.
KwikFit team Bergen op Zoom ontving welverdiende felicitaties met de eervolle benoeming. Foto:

KwikFit vestiging Bergen op Zoom allerbeste

BERGEN OP ZOOM - KwikFit Bergen op Zoom is uitgeroepen tot de beste vestiging van de provincie Noord-Brabant. De klanten van deze KwikFit-vestiging geven gemiddeld een 8,8 als gevraagd wordt naar vriendelijkheid en kwaliteit.

Aanbevelen
Via een enquête worden bezoekers van KwikFit gevraagd naar hun mening over onder meer klantvriendelijkheid, wachttijd, kwaliteit van de uitgevoerde werkzaamheden en de prijs en of ze een bezoek aan de desbetreffende KwikFit-vestiging zouden aanbevelen aan hun vrienden, familie en kennissen.


Een trots team in Bergen op Zoom

Paul Vos, filiaalmanager in Bergen op Zoom, en zijn team zijn enorm trots dat ze zich een jaar lang de klantvriendelijkste KwikFit-vestiging van Noord-Brabant mogen noemen.

Vos vertelt: “Wij doen ons werk met veel plezier en vinden het leuk om onze klanten goed te helpen. Luisteren naar je klanten en altijd de oplossing bespreken, dat zorgt voor een fijne band. En zo zijn er geen verrassingen achteraf. En als onze klanten deze service dan waarderen met positieve reacties, dan worden wij daar heel blij van.”


Communiceren

"Ieder jaar verbetert ons gemiddelde klanttevredenheidscijfer. Het is fijn om te weten dat je klanten je service positief waarderen, want daar doe je het tenslotte voor”, aldus Arjan van der Meer, Marketing Director bij KwikFit.


Van der Meer vervolgt: “Ook dit jaar willen we onze service nog verder verbeteren. Meer begrip en vertrouwen creëren door duidelijk en transparant te communiceren met onze klanten. We realiseren ons dat geld uitgeven aan auto-onderhoud niet leuk is, maar als je echt begrijpt en ziet waarom dit nodig is, dan ga je als klant met een goed en veilig gevoel weer op weg. En als hier twijfels over bestaan, dan horen wij dat natuurlijk graag. Want alleen dan kunnen wij dingen verbeteren of veranderen.”


Foto: KwikFit team Bergen op Zoom ontving welverdiende felicitaties met de eervolle
benoeming.