Afbeelding
Foto:

Rolf Sanchez op Toermalijn

HALSTEREN - Met een ludieke campagne op TikTok heeft Ivana Suijkerbuijk, juf van groep 8 op basisschool De Toermalijn in Halsteren, in de eerste echte schoolweek van 2021 voor een enorme verrassing voor haar klas gezorgd. Niemand minder dan Latin-sensatie Rolf Sanchez - bekend van de megahit Más Más Más - kwam op donderdag 11 februari via een live-verbinding de klas in voor een gastles Spaans.

Ivana vertelt: "Ik was zo blij dat ik de kinderen na bijna twee maanden eindelijk weer live in de klas zou hebben, dat ik de groep graag wilde overvallen met iets heel leuks. Ik besloot Rolf Sanchez te benaderen voor een les Spaans en als beloning zou hij dan een dansoptreden van de klas krijgen. Rolf reageerde zelf heel enthousiast op haar TikTok-filmpje, maar er was nog niet meteen een 'ja'. Maar de aanhouder wint... Op woensdagochtend vertelde Ivana haar klas het leuke nieuws. Meteen ging de klas aan de slag met het voorbereiden van vragen (in het Spaans dus), met het oefenen van het liedje en het instuderen van de bijbehorende dansmoves.

Op donderdagmiddag was het zover. 'Qué querías ser cuando eras niño?', oftewel 'Wat wilde je worden toen je klein was?', was één van de eerste vragen aan de populaire zanger, waarop Rolf antwoordde: "Ik wilde altijd al zanger worden, van kleins af aan. Al dacht ik soms ook aan een toekomst als politieagent of profvoetballer. Maar de muziek won altijd." Ook waren de kinderen onder meer benieuwd of Rolf Sanchez zijn echte naam is en van welke muziek hij zelf fan is. Op alle vragen kregen de leerlingen uitgebreid en eerlijk antwoord.

Rolf Sanchez is na zijn hit Más Más Más niet meer weg te denken uit de hitlijsten. Op dit moment probeert hij met zijn nieuwe single Ven Ven opnieuw een hit te scoren. In de klas van Ivana is het nummer in elk geval al een groot succes! De klas heeft beloofd Rolf én het liedje net zo lang te 'supporten' tot ook deze single op nummer 1 staat!

Afbeelding