Afbeelding

Nieuwste coronatesten voor bedrijven en particulieren

ZUIDWESTHOEK - REGIO - In Ossendrecht is onlangs op het bedrijventerrein aan Putsmolentje een Coronasnelteststraat geopend. Zowel bedrijven als particulieren kunnen hier op afspraak terecht. Vanaf heden kunnen bedrijven hun medewerkers op deze locatie zelfs gratis laten testen.

De overheid heeft immers besloten om COVID-19 sneltesten bij bepaalde, door de GGD goedgekeurde commerciële snelteststraten, te vergoeden. Zie www.rijksoverheid.nl (zoekterm: open house covid). Ook de teststraat in Ossendrecht komt hiervoor in aanmerking. Nieuw in deze Coronosnelteststraat is de Antistoffen test COVID-19 die wordt uitgevoerd middels een kleine vingerprikje. Met deze test wordt via een bloeddruppeltje aangetoond of het lichaam antistoffen heeft aangemaakt als reactie op een besmetting met COVID-19. Binnen ongeveer tien minuten is de uitslag bekend. Een combi-deal is mogelijk.


Scholieren

Ook nieuw is de Corona sneltest voor scholieren uit het basis- en middelbaar onderwijs. Zij ontvangen een aantrekkelijke korting én een persoonlijk dapperheidscertificaat. Bel: 06-482 451 20 of maak je afspraak direct via:
www.coronasneltestdirect.nl

Afbeelding