Afbeelding

Piëteitsvolle verzorging staat voorop bij Jannie Hulsbergen

BERGEN OP ZOOM - REGIO - Bij uitvaartverzorging Jannie Hulsbergen staat persoonlijke aandacht, flexibiliteit en piƫteitsvolle verzorging voorop in haar onderneming. Zij wil de nabestaanden, zeker ook in deze extra moeilijke tijd, zo goed en persoonlijk mogelijk en met aandacht bijstaan en neemt daar alle tijd voor.


Nabestaanden kunnen veel zelf doen wanneer dit gewenst is en ontvangen de nodige ondersteuning of advies. Aanwezigheid vanuit de onderneming, maar wel op de achtergrond. Zo krijgt de uitvaart een persoonlijk karakter.

Bij uitvaartverzorging Jannie Hulsbergen kan men kiezen uit enkele mogelijkheden betreffende het opbaren, zoals opbaring in de huislijke aula, Marconilaan 2 in Bergen op Zoom of opbaring in de 24-uurs familiekamer, Melanendreef 31 in Bergen op Zoom.
Zowel in de aula als in de 24-uurs familiekamer is het mogelijk om een uitvaartbijeenkomst te houden voor een beperkte groep.

In Nieuw-Vossemeer beheert uitvaartverzorging Jannie Hulsbergen de afscheidskamer aan de Achterstraat 13, zijkant van de Joannes de Doperkerk, voorheen het mortuarium.

Indien men kiest voor thuisopbaring dan kunnen wij hiervoor ook zorgdragen.

Soms kiezen mensen ervoor om hun eigen uitvaart vooraf te bespreken.
Tijdens de daadwerkelijke voorbereiding van de uitvaart vormen deze wensen een basis. Het geeft de nabestaanden een goed gevoel wanneer je aan de wensen van de overledene, omtrent de uitvaart, hebt kunnen voldoen.

Samen met uitvaartleidsters Jeanne Huijsmans uit Steenbergen, Constance Brugmans uit Roosendaal en de medewerksters voor overige werkzaamheden, vormt zij een goed team om een uitvaart met aandacht en piƫteitsvol te regelen en te realiseren.

Mochten er vragen zijn omtrent de uitvaart of als er belangstelling is voor een boekje "persoonlijke uitvaart naar wens", neem dan gerust contact op met uitvaartverzorging Jannie Hulsbergen, telefoonnummer 0164-246664 of 06-51910414. E-mail: janniehulsbergen@home.nl of info@jannieuitvaartverzorging.nl.. Voor omgeving Steenbergen en Nieuw-Vossemeer kan men eventueel ook direct contact opnemen met Jeanne Huijsmans, 06-13433461.