Afbeelding
Foto:

Autobedrijf A58 verbindt Halsteren en Hoogerheide

HOOGERHEIDE – Autobedrijf A58 is nieuw, maar toch ook weer niet. Het bedrijf dat onlangs zijn deuren opende bestond namelijk al jarenlang in Halsteren, als EJC Trading. Eigenaar Erik Tijssen ziet zijn verhuizing naar een betere locatie als een mooie kans, niet alleen voor zichzelf, maar vooral voor zijn klanten. Bovendien vormt Autobedrijf A58 een verbinding tussen Halsteren en Hoogerheide.

Aan de Buitendreef 4 in Hoogerheide zat al jarenlang een garagebedrijf, dat bovendien gespecialiseerd was in campers en daarvoor alle materialen in huis had. Ondernemer Erik Tijssen zag daarin een kans om ook de camper rijdende klant aan zich te binden, en om zijn bestaande klanten nog betere service te bieden vanuit een beter ingerichte locatie. Een win-winsituatie: “In Halsteren zijn we uit ons jasje gegroeid”, zegt hij. “Waar we goed in zijn: de in- en verkoop van auto’s en het onderhoud van auto’s kunnen we vanuit deze locatie in Hoogerheide veel beter doen. Want aan auto’s werken doe ik nog net zo graag als toen ik 30 jaar geleden in dit vak begon. Techniek is prachtig, zowel de oude techniek, met carburateurs en contactpuntjes, als de nieuwe auto’s waarvoor je moderne diagnoseapparatuur nodig hebt. Die hebben we allemaal in huis!”

Autobedrijf A58 houdt zijn prijzen bewust laag. "Ik hoef niet per se het meeste te verdienen”, stelt Tijssen, 'ik heb liever tevreden klanten." Hi vervolgt: "Voor onze reparaties rekenen we slechts 35 euro per uur, en als klanten pech onderweg hebben halen we de auto gratis op. We werken aan auto's van alle merken, ongeacht leeftijd, en doen ook aan schadeherstel. Bovendien hebben we altijd enkele mooie occasions op voorraad, en als klanten hun wensenlijstje doorgeven gaan wij op zoek naar hun ideale, nieuwe auto, zodat ze als tevreden klant nog heel veel kilometers kunnen maken. We hopen dat onze klanten even aan ons denken als ze over de A58 rijden. ”

Afbeelding