Afbeelding
Foto: Bep Tielemans

Cheque voor WensAmbulance

HALSTEREN - Ondanks de coronatijd is Halsternaar Piet Groffen doorgegaan met zijn actie ten bate van de WensAmbulance Brabant. De actie bestond uit het maken en verkopen van vogelhuisjes, wijnrekjes, waterputten, bloembakken en andere leuke houten artikelen.

De door Groffen eigenhandig vervaardigde spullen werden verkocht bij cafetaria De Beek aan de Burgemeester Elkhuizenlaan. Woensdagmiddag werd daar een cheque ter waarde van 2000 euro aangeboden aan Peter Bogers van WensAmbulance Brabant. Initiatiefnemer Piet Groffen vertelt: "We hadden ook nog een verloting in petto maar die is door corona niet doorgegaan. Toch willen we die verloting dit jaar nog wel houden. Mede dankzij een aantal personen en bedrijven is de actie ten bate van de WensAmbulance Brabant een succes geworden. Met dank aan de Jager Tolhoek, Bakker Bogers, Schuurbiers stucadoorwerken, Secured-IT, Jack Jurgens, Martijn, Withagen Techniek, Singel montage, onderhoudswerken Mariën, Zowmooj stalen binnendeuren én zeker ook dank aan alle mensen die de spullen hebben gekocht."

WensAmbulance Brabant vervoert mensen uit heel Brabant en aangrenzende regio's die niet lang meer te leven hebben. Gulle giften maken mogelijk dat de WensAmbulance het vervoer gratis kan aanbieden en laatste wens kan vervullen.

Piet Groffen vervolgt: "Ook dit jaar komen we weer met de bekende vogelhuisjes, bloembakken, wijnrekjes en waterputten. Ze zijn te bestellen bij Corné van cafetaria De Beek of bij mij: 06-20433698. Dit jaar wil ik ook nog iets doen met de winkeliers maar daarover later meer. We gaan er weer voor."


Afbeelding