Afbeelding
Foto:

Huijbergen “on hold”

HUIJBERGEN – De band tussen de selectiespelers van Vivoo is onbreekbaar, maar hun voetballeven staat “on hold”. Assistent-trainer Ronny Bolders zegt: “Iedereen staat te springen, maar we mogen niks.”

Zelf is hij deel van de selectie, maar zolang hij herstellende is, is Ronny Bolders de rechterhand van trainer Andy Wierickx. Momenteel heeft hij niets te doen, want voor de selectie van Vivoo liggen de trainingen stil. “Groepjes van twee vinden wij gewoon niet werkbaar” , zegt Ronny. “Dat beperkt je trainingsvrijheid enorm. Bovendien ontbreekt het aan een doel. Je kunt nergens naartoe trainen, want je weet niet wat er gaat gebeuren.”

Toen het voetbalseizoen werd stilgelegd was Vivoo net hersteld van een dramatische seizoenstart, waarin met 7-1 werd verloren van Grenswachters. “Daarna hebben we ons hersteld en zijn we tot de stop ongeslagen gebleven. We hadden ons spel op de rit en het zag er goed uit” , zegt Ronny. “Maar nu weten we dus niet hoe het verdergaat. Eerlijk gezegd ben ik pessimistisch over het vervolg van de competitie. Onze spelers hebben de opdracht om zich fit te houden. Hardlopen, intervallen, ze doen allemaal erg hun best. En ze staan te springen om weer te beginnen, zoals waarschijnlijk alle voetballers.”

Afbeelding
Afbeelding