Zonnepanelen op woning
Zonnepanelen op woning

Zonnepanelen

GEMEENTE WOENSDRECHT - Gemeente Woensdrecht gaat een Zonnepanelenactie op poten zetten waarmee inwoners flink kunnen besparen op hun energierekening en een steentje bijdragen aan het milieu.

Wethouder Jeffrey van Agtmaal heeft de collectieve inkoopactie zonnepanelen afgelopen week bekend gemaakt en aangegeven dat er op 2 februari een online informatiebijeenkomst is voor alle inwoners over collectief inkopen. Voor deze informatieavond moet aangemeld worden.

Een gemiddeld dak met tien zonnepanelen levert al snel 500 euro aan duurzame zonne-energie per jaar op. In samenwerking met het Regionaal Energieloket organiseert de gemeente de zonnepanelenactie.

Het Regionaal Energieloket organiseert regelmatig energiebesparende maatregelen en werkt daarbij samen met betrouwbare aanbieders uit de regio. Installateurs uit de regio zijn uitgenodigd om een aanbod in te dienen. Onafhankelijke adviseurs van het Regionaal Energieloket hebben de aanbiedingen beoordeeld en het beste aanbod geselecteerd.

Belangstellenden die graag meer informatie willen over de actie, kunnen alvast een kijkje nemen op de website van het Regionaal Energieloket www.regionaalenergieloket.nl