Diana Rens krijgt bloemen en felicitaties van Ellen Vis (rechts) en Petra Brandes.
Diana Rens krijgt bloemen en felicitaties van Ellen Vis (rechts) en Petra Brandes. Foto: Bep Tielemans

Boek 'Wat eten we vandaag?'

HALSTEREN - Woensdag 27 januari is de officiële lancering van het receptenboek: de lekkerste recepten van Diana Rens. Wat eten we vandaag? Het geheel is voorzien van mooie foto’s die door amateurkoks gemaakt zijn.

De 'hulptroepen' onder leiding van initiatiefneemster Karla la Gasse bleken ook van vele markten thuis; koken en fotograferen het maakte hen niet uit. Het was vreselijk leuk om te doen en zeker als je weet waar je het voor doet. Vele boekjes zijn al besteld door de leden van diverse verenigingen en clubs die bij Tivoli hun vaste stek hebben. Die zijn vooraf al benaderd door de dames.
Het boekje is gevuld met smakelijke recepten, die eenvoudig zijn klaar te maken. Voor zowel ervaren koks, als voor starters. U kunt het receptenboek online bestellen per e-mail bij Diana Rens: ajloonen@gmail.com en telefonisch 06-41792048. Na de lockdown is het receptenboek ook te koop in de Primera Halsteren. Het boekje kost € 12,50 en er is een beperkte oplage. Bij voorbaat iedereen heel erg bedankt namens René en Diana Rens.

Afbeelding