Scalda
Scalda Foto:

Scalda helpt je bij het maken van een studiekeuze!

REGIO - Het maken van een studiekeuze is niet altijd gemakkelijk, maar daar helpt Scalda je graag bij! Je staat namelijk op het punt om een belangrijke stap richting de toekomst te zetten. Welke mbo-opleiding past bij jou? Welk niveau en welke leerweg? Of in welke branche wil je later werken? Dat zijn vragen die je aan jezelf stelt om de juiste keuze te maken.

Op Scalda.nl/studiekeuze helpt Scalda je op weg. Op deze pagina heb je diverse mogelijkheden om informatie te verzamelen. Bekijk daar het opleidingsaanbod, bekijk de opleidingsstreams van het Online Open Dagen Festival terug, of doe een studiekeuzetest.

Je kunt natuurlijk ook contact opnemen met een van de Scalda studieadviseurs en samen in gesprek gaan over jouw studiekeuze. Scalda heeft genoeg om jou verder te helpen!

Alle actuele informatie over eventuele Meeloopdagen, Meet & Greets of nieuwe Online Open Dagen vind je ook op Scalda.nl/studiekeuze. Houd dit dus vooral in de gaten als je nog meer informatie wilt voor je een definitieve studiekeuze maakt.


Scalda helpt je graag bij je studiekeuze