Trailer met vermoedelijk drugsafval aangetroffen op parkeerplaats in Hoogerheide.
Trailer met vermoedelijk drugsafval aangetroffen op parkeerplaats in Hoogerheide. Foto:

Info 'Fotografie met je smartphone' door bieb

REGIO - Bibliotheek West-Brabant organiseert dinsdag 29 december van 19:30 tot 20:30 uur een online informatiebijeenkomst Fotografie met je smartphone door fotograaf Nick Franken.

De webinar is geknipt voor mensen die regelmatig foto's met hun smartphone maken, maar er graag meer uit willen halen.

Het perfecte plaatje
Nick Franken deelt slimme tips & trics om de mooiste foto's te maken: hoe kunnen de deelnemers het verhaal van hun foto beter vertellen. Dit heeft alles te maken met anders kijken, belichting, compositie, kader, perspectief en scherpte/diepte. Hij laat ook zien hoe zij met handige apps hun foto’s kunnen (na)bewerken. De webinar is geschikt voor iedereen met een iOS of Android telefoon.

Online koffiemoment
Aan het einde van de webinar krijgen de deelnemers een huiswerkopdracht om het geleerde in de praktijk te brengen. Dinsdag 19 januari 2021 is er van 19:30 tot 20:30 uur een online koffiemoment waarop de deelnemers hun werk kunnen laten zien en informeel met elkaar kunnen praten over wat zij geleerd hebben. Er is volop ruimte om vragen te stellen.
Nick Franken is portret- en reclamefotograaf en art-director in binnen- en buitenland. Zijn fotostudio staat in Bergen op Zoom, maar hij is regelmatig onderweg voor opdrachten.


Aanmelden
Deelname aan de webinars is gratis. Aanmelden is verplicht via www.bibliotheekwb.nl