Afbeelding
Foto:

Doe Maar-tributeband Awoei neemt net op tijd clip op

BERGEN OP ZOOM - REGIO - Nog net voor het ingaan van de lockdown heeft de Bergse Doe Maar-tributeband Awoei een videoclip opgenomen. De band wilde dit jaar volop vlammen, maar kon door corona niet optreden. Toch probeert Awoei er alles aan te doen om lekker muziek te maken en aan de wereld te laten weten dat 'ze de beste Doe Maar-tribute van Brabant zijn'.

Frontman Pim de Bruijn: "We proberen er ondanks alles het beste van te maken. Via internet, sociale media, onze singles en de nieuwe clip proberen we te laten horen dat we aan de weg timmeren. Kijk dan ook regelmatig onze Facebook, Instagram en youtube, daar zijn we continu actief."

In februari heeft Awoei vier singles laten opnemen, van Smoorverliefd, Pa, Is Dit Alles en van Okee. Nu hebben ze van Smoorverliefd een clip laten opnemen. Wel met de beperkingen van deze tijd en in een industriële en eighties-achtige sfeer. Het resultaat mag er zijn, het ziet er heel professioneel uit. Na corona wil Awoei vol uit de startblokken. De Bruijn: "Door corona is op een drietal optredens na dit jaar alles geannuleerd." Awoei komt uit de regio Bergen op Zoom en is vorig jaar begonnen met Pim de Bruijn (Bergen op Zoom) als bassist en zanger, Robbert-Jan Willeboordse (Hoogerheide) als gitarist en zanger, Mike van Reijen (Bergen op Zoom) op de drums, René Goedemans (Zegge) op de toetsen, Gert Maas (Lepelstraat) als rapper en trompettist, Peter Maas (Bergen op Zoom) op de trombone en Ingrid van der Heijden (Roosendaal) op de saxofoon.


"We hebben maar drie keer opgetreden in een jaar vol geplande optredens. Door corona zijn die allemaal geannuleerd", aldus Pim de Bruijn, "volgend jaar hopen we dat we dit jaar vol kunnen inhalen."

Awoei
Awoei