Kerstboodschappen inpakactie door Roparunteam 240 Leef!

HOOGERHEIDE - Ook dit jaar zal Roparun Team 240 Leef! aanwezig zijn op 23 en 24 december om de klanten van de Jumbo Paul Lucius weer te helpen bij het inpakken van hun kerstboodschappen.

De klant wordt bij de kassa gevraagd of hij of zij geholpen wil worden en dan komt er teamlid naar de kassa om deze klant te helpen. De teamleden gaan pas helpen als de klant het wilt en uiteraard doen zij dit met mondkapjes.

Het doel van deze actie is om de doorstroom in de winkel te bevorderen en om zoveel mogelijk geld op te halen voor de goede doelen van de Roparun. Een eventuele donatie aan de Roparun kan worden gedaan bij de kraam in de winkel. Ook is het dit jaar mogelijk, bij de kraam die in de Jumbo aanwezig is, loten of andere kleine leuke attenties te kopen. En uiteraard is het mogelijk om ook zonder hulp bij het inpakken, een donatie te doen. Alles wat wordt opgehaald komt volledig ten goede aan de Roparun.


Limburg

De Roparun staat, zoals de laatste jaren gebruikelijk, gepland in het pinksterweekend van 2021 en start vanwege de beperkingen van corona in Landgraaf in Limburg. Via een route door Limburg en Brabant loopt Team 240 Leef! richting Ossendrecht en vanaf daar volgen zij de welbekende route richting Rotterdam.