Afbeelding
Foto:

Kerstmannen en sneeuwpoppen

HUIJBERGEN - REGIO - In het voorjaar tijdens de lockdown is de ''We gaan op berenjacht'' actie eigenlijk heel spontaan ontstaan en verschenen er door het hele land beren voor de ramen.

Vanuit de werkgroep Huijbergen voor jong en oud van de dorpscoöperatie wil men tijdens de kerstvakantie (week 52 en 53) een soortgelijke actie organiseren. Omdat deze kerst er anders uit zal zien dan dat we gewend zijn en veel uitstapjes niet door zullen gaan, is dit wellicht een leuke en veilige activiteit.

Wilt u meedoen door een kerstman achter het raam te plaatsen? Geef uw adres door via huijbergenjongenoud@hotmail.com of via onze facebookpagina. Op deze pagina zullen we dan een overzicht plaatsen van de deelnemende adressen.

Bij verschillende kerstmannen zullen we letters plaatsen, met deze letters kun je een zin vormen. Vul deze zin in en stop het formulier in de brievenbus bij de kerststal voor 4 januari. Alle deelnemers t/m 12 jaar ontvangen een kleinigheidje.

Het is natuurlijk wel belangrijk om de regels van het RIVM op te blijven volgen! Hopelijk kunnen we er op deze manier samen toch een leuke tijd van maken in Huijbergen!


Overigens wordt er op diverse plaatsen ook een actie gehouden waarbij sneeuwpoppen op de ramen prijken.

Afbeelding