Afbeelding
Foto:

Wensboom van Lions Club weer in de hal van het gemeentehuis.

HOOGERHEIDE - De Wensboom van de Lions Club Woensdrecht Zuidkwartier prijkt weer in de hal van het gemeentehuis in Hoogerheide. De Lions Club Woensdrecht Zuidkwartier is de gemeente Woensdrecht zeer erkentelijk om op deze manier, zoals vele voorgaande jaren, samen de kerstgedachte wederom naar buiten te kunnen brengen.

In de Kerstboom van de gemeente kunnen weer de kerstklokken met de wensen worden opgehangen. De persoonlijke gegevens worden met de wensdetails op een apart formulier in de naast de boom staande containerbus gestopt, zodat de privacy is gegarandeerd.

De wensboom staat er tot en met vrijdag 8 januari 2021. De week erna gaat de Wensboomcommissie aan de slag om alle wensen te bekijken en te beoordelen.

Vorig jaar waren er maar liefst 36 wensen waarvan de Lions er 11 hebben gehonoreerd. Ze hopen dit jaar op een groter aantal en gaan met 4 leden van Lions Club vanaf 11 januari bekijken wat de haalbare en bruikbare wensen zijn. Het gaat er vooral om dat die mensen die een steuntje in de rug in deze lastige tijd extra nodig hebben, blij worden gemaakt omdat ze dat echt verdiend hebben. Veelal zal het gaan om een vrijwilliger of een groepje van vrijwilligers. In goed overleg gaan de Lions dat steuntje in de rug verstrekken maar wel op een veilige manier met inachtneming van de geldende corona maatregelen.

Ook de activiteiten en sponsorinkomsten van de Lions zijn geraakt door de huidige pandemie. Echter juist nu is de wensboom belangrijker dan ooit. Met de jaarlijkse actieverkoop van chocoladeletters is toch een mooi bedrag ingezameld om wensen te kunnen vervullen. We danken alle afnemers voor deze ondersteuning.

Qua planning hopen we dan eind januari al weer een heel eind te zijn met de beoordeling en zullen we de nodige wensen kunnen gaan vervullen. Alle indieners van een wens krijgen bericht (ook wanneer hun wens niet wordt vervuld). Daarom wel het uitdrukkelijke verzoek aan de indieners om de gegevens duidelijk en leesbaar in te vullen. Lions Club Woensdrecht Zuidkwartier hoopt weer op veel kerstklokken met wensen in de gemeentelijke kerstboom.