Afbeelding
Foto:

Sinterklaasmenu! ODIO

OSSENDRECHT – Regeren is vooruit zien. Over een klein jaar hoopt men in Ossendrecht feestelijk stil te staan bij de 90e verjaardag van ODIO.

Het was niet zozeer uit liefde voor de voetbalsport dat kapelaan van Putte de vereniging oprichtte, meer om in contact te blijven met de katholieke jongens die het Patronaat na hun achttiende jaar gingen verlaten. Als naam werd gekozen voor ‘Ons Doel Is Ontspanning.’ Bittere noodzaak voor een voetbalvereniging was een voetbalveld. Het veld lag aan de Dorpsstraat. Met zelfgemaakte doelen, geen gras op het veld en met een bij schoenmaker Vervloet gekochte bal begon de jonge vereniging aan zijn eerste wedstrijd. MEVO uit Bergen op Zoom was de tegenstander en er werd met 6-1 verloren door de Ossendrechtse nieuwkomers.

Het kan de pret bijna negentig jaar nadien niet drukken. Sterker nog, feestjes moeten worden gevierd. En een jubileum zelfs groots. Om alles te bekostigen probeert de Jubileumcommissie via allerlei acties een spaarpotje op te bouwen.


Bestellen

Om het aanstaande Sinterklaasfeest nog gezelliger te maken hebben ‘Eetcafé Boulevard Ossendrecht’ en de ‘Jubileumcommissie voor 90 jaar ODIO’ de handen ineen geslagen en een fantastisch Sinterklaasmenu samengesteld. Op vrijdag 4 december, zaterdag 5 december of zondag 6 december wordt het diner tussen 17:00 en 19:00 uur bij u thuis bezorgd door een van de enthousiaste leden van ODIO. Moet u natuurlijk wel even bestellen vóór 4 december 2020 bij Eetcafé Boulevard Ossendrecht: 0164-672316 of info@boulevardossendrecht.nl


Iedereen

Een deel van de opbrengst gaat naar de Jubileumcommissie van ODIO ten bate van het 90-jarig jubileum. De aanbieding is voor iedereen, dus ook voor supporters van Vivoo, Grenswachters, WVV’67, METO of andere verenigingen.

Afbeelding