Afbeelding
Foto:

Coronaproof pop-up-store

restaurant Huijbergen

HUIJBERGEN - Restaurant Fleurian aan de Dorpsstraat in Huijbergen is dit jaar ook al ruimere tijd gesloten door de coronamaatregelen. Zij zagen de inkomsten net als veel andere horecaondernemers krimpen.

Hierdoor werd er door ondernemers Philip en Lian Pieters samen met dochter Lielé hun restaurant omgetoverd tot pop-up-store. Van vrijdag 27 tot en met zondag 29 november openden zij hun deuren van 11.00 tot 17.00 uur. De pop-up-store was totaal versierd in sferen rondom de feestdagen en bood ook andere ondernemers uit de gemeente gelegenheid om hun producten zoals sieraden, borrelplankjes en wenskaarten en decoratie te verkopen. Ook werd er eigengemaakte Limoncello en Bier verkocht.

Lian en dochter Lielé hebben samen een webshop www.birambi.com

Hier creëren en verkopen ze kleine en toegankelijke brievenbus cadeautjes. Nu hadden eventuele klanten dus ook de mogelijkheid alles eens te bekijken en ook te kopen.

De gemeente Woensdrecht was gelijk enthousiast over de plannen maar de voorwaarde was wel dat de maatregelen in acht moesten worden genomen. Zo mochten er maar acht klanten tegelijk naar binnen en werden de handen gedesinfecteerd met handgel. De verkopers droegen mondkapjes en aan de deur werd bezoekers gevraagd om ook een mondkapje te dragen.

Afbeelding
Lian Pieters samen met haar dochter Lielé