Afbeelding
Foto:

Zwagers uit Hoogerheide presenteren kinderboek

HOOGERHEIDE - Op vrijdag 13 november jongstleden is het nieuwe boek 'De vrolijke bosgenootjes - Vrolijke voorleesverhaaltjes voor het slapengaan' van Mark Hessels en Brian Oosting verschenen.

‘De vrolijke bosgenootjes’ bestaat uit korte voorleesverhaaltjes voor het slapengaan. De bosgenootjes beleven allerlei leuke, spannende en grappige avonturen met elkaar. Ze houden ervan om samen van alles te ondernemen en proberen elkaar altijd zo goed mogelijk te helpen als dat nodig is. Zo helpt Freddy de kikker tijdens een hardloopwedstrijd Vlekkie het konijn als hij gewond is geraakt en helpt hij weer op zijn beurt Bongo de beer met het planten van bloembollen in zijn tuintje tijdens een ander avontuur. En zo zijn er nog veel meer bosgenootjes die van alles beleven!

‘De vrolijke bosgenootjes' is geschreven door Mark Hessels en de illustraties zijn gemaakt door Brian Oosting, beiden woonachtig in Hoogerheide en zwagers van elkaar. Na een aantal maanden hard werken, zijn ze trots op het resultaat! Het boek is te koop bij Primera Hoogerheide en onder andere te bestellen via www.boekscout.nl
Primera, auteur en illustrator schenken de opbrengst van het kinderboek aan een goed doel!

Afbeelding