Werken aan uw welzijn met
WijZijn Woensdrecht

ZUIDWESTHOEK - De maatschappelijk werkers van WijZijn Woensdrecht helpen u een oplossing te vinden als u vastloopt met bepaalde zaken en het niet lukt daar zelf uit te komen.

Bijvoorbeeld op het gebied van geldzaken of schulden of met problemen in uw relatie, uw gezin of bij huiselijk geweld. Maar ze bieden u ook een steuntje in de rug bij problemen op school of werk en bij het vinden van een zinvolle dagbesteding of meedoen in de wijk.

Maatschappelijk werkers zijn opgeleid om mensen weer op weg te helpen. Zij bekijken samen met u wat er aan de hand is. Samen zet u alles op een rij. Daarna werkt u in haalbare stappen toe naar een oplossing. Soms is één keer praten al genoeg, soms zijn meer gesprekken nodig. U bepaalt samen met uw maatschappelijk werker hoe lang de hulpverlening duurt. Vanzelfsprekend werken al onze beroepskrachten vertrouwelijk. De hulp is gratis. U heeft geen verwijsbrief nodig.


Informatie en contact

WijZijn Woensdrecht is er voor iedereen ongeacht leeftijd of sociale achtergrond. Bekijk het complete aanbod op www.wijzijnwoensdrecht.nl. Telefonisch kunt u de maatschappelijk werkers op werkdagen bereiken tussen 9.00 en 17.00 uur via 0164 - 237 056. Mailen kan naar teamwoensdrecht@wijzijntraversegroep.nl